KH_WK_Fanzones_Webbanner_978x269.jpg
31c179_6186a5f66e434933b473c14977d19f5e_
WK FANZONES - WEBSITE BANNER 978X269.png

VIP-ARRANGEMENT
ZONDAG 19/09/'21

PARCOUR
MEER INFO

Van zondag 19 september 2021 tot en met woensdag 22 september 2021 wordt het wereldkampioenschap tijdrijden georganiseerd tussen Knokke-Heist en Brugge. In de deelgemeente van Knokke-Heist, Westkapelle, zal er dagelijks een passage door het centrum zijn. Wij, de verenigingen "V.V. Westkapelle" en "d'Oranje deurzakkers", organiseren in samenwerking met UNIZO en de gemeente Knokke-Heist tijdens deze dagen verschillende activiteiten! Er wordt een heus fandorp opgesteld waaronder er ook een V.I.P. arrangement zal plaatsvinden op zondag 19 september 2021.

 

Langs deze weg bieden wij u de kans om te genieten als V.I.P. tijdens dit unieke evenement, vlakbij onze deur! 

 

Het V.I.P arrangement ziet er als volgt uit:

 

Om 11u ontvangst in de pas gerenoveerde Sint-Niklaaskerk in Westkapelle vergezeld met een hapje en een drankje. Om 12u kan u genieten van een vier gangenmenu met aangepaste wijnen, dit alles verzorgd door lokale handelaars. Na het genieten van dit tafelen in een zeer uniek kader, kan u samen met collega's onze Belgen aanmoedigen en verder genieten met een frisse pint of drankje in de hand! Deze mooie dag wordt afgesloten met een afterparty, die we hopelijk kunnen vieren met de prachtige prestaties van Evenepoel en Van Aert. 

Dit alles gaat door op dezelfde locatie aan de Sint-Niklaaskerk, op een steenworp van uw brievenbus! Voor elke V.I.P. genodigde wordt er tevens een parkeerplaats voorzien op de parking van sportcentrum Molenhoek. 

 

De kostprijs van dit V.I.P. arrangement bedraagt €100* incl. BTW.

Indien u wenst kan u ook een tafel boeken voor 10 personen, voor de prijs van €1000** incl. BTW, dit is incl. 50 consumptiebonnen die u kan besteden tijdens of na de wedstrijd. In deze kostprijs zit ook een visuele weergave van uw bedrijfslogo op de schermen in de V.I.P ruimte én de feesttent. 

 

Door de beperkte capaciteit en de corona maatregelen willen wij u vooral comfort en ruimte aanbieden, om die redenen zijn de plaatsen dus beperkt. Kaarten reserveren kan tot en met 31 augustus 2021, maar snel zijn is de boodschap! 

Reserveren kan enkel nog via mail in deze link

Wenst u nog meer info?

Stuur dan gerust uw mailtje 

* onder voorbehoud van afgelasting wegens Corona maatregelen of dergelijke wordt het aankoopbedrag excl. transactiekosten teruggevorderd op het rekeningnummer van betaling 

**indien aankoop van een tafel kan u via deze link uw gegevens nalaten indien u een factuur wenst te ontvangen

 
wk%2520Westkapelle%2520-2_edited_edited.
D'oranje Deurzakkers.png